(+373) 68 77-05-05
(+373) 68 17-55-55
sdgrandlux@gmail.com

Usi metalice Chisinau - Usi metalice la comanda in Moldova‎

Ușile metalice de intrare ale celui mai mare producător – compania «SD Grand Lux» - sunt foarte populare printre locuitorii Chișinăului și chiar a Moldovei. Diversitatea soluțiilor tehnologice permite întreprinderii să aplice complexe automatizate de productivitate înaltă, ținînd cont de necesitățile pieții. În rezultat clientul primește o mulțime de opțiuni a soluțiilor clasice și tipuri exclusive de garnisire a ușilor de intrare, precum și posibilitatea de a comanda în Moldova uși de oțel, chiar și de dimensiuni nestandarde.

Ușile noaste din fier sunt orientate către cele mai diferite categorii de consumatori, însă particularități principiale ale mărcii  «SD Grand Lux»  există la toate modelele.

 

CONTROLUL TEHNIC AL CALITĂȚII PRODUSELOR


Controlul calității de producere a ușilor din metal «SD Grand Lux» se efectuează în 4 etape.

1. Toate materialele și materia primă utilizată sunt verificate obiligatoriu în departamentul controlului tehnic.

2. La etapa confecționării, toate construcțiile din metal (carcasul din metal, foaia de ușă, nervura de rigidizare, porticul de metal al pragului, vopsirea pulverulentă a metalului) sunt supuse controlului de respectare a cerințelor bazei normativ-tehnice.

3. La cea de-a treia etapă sunt verificate toate părțile decorative din MDF și placaj rezistent la apă: freza,vopsirea, acoperirea cu folie PVC, acoperirea cu furnir.

4. Înainte de transmiterea ușii la depozit este efectuată verificarea totală. La cea de-a patra etapă de control, pentru fiecare ușă–safeu, este verificată funcționarea: mersul continuu al lacătelor, balamalelor, mînerelor, șuberelor de noapte, închiderea și deschiderea foii în raport cu carcasul ușii, compacitatea ajustării etanșanților.

REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

1. Cea mai rezistentă și durabilă construcție a carcasului cu cei mai înalți indicatori de siguranță (carcas de oțel cu portic dublu și prag de metal)

2. Vopsirea pulverulentă – polimerică de calitate. Linia modernă de vopsire asigură o acoperire omogenă și uniformă, rezistență la stratificare și previne coroziunea.

 

COMPONENTE DE CALITATE

Ușile din oțel «SD Grand Lux» vă vor servi mulți ani, deoarece la confecționarea lor sunt utilizate numai componente calitative de import (Rusia, Turcia, Italia)

Lacătele și feroneria sunt rezistente la acțiunile externe și mecanice și au un termen îndelungat de exploatare.

 

 

IZOLAREA ACUSTICĂ ȘI TERMICĂ

Pentru izolare termică și acustică a foii de ușă este utilizată placă de minerale cu densitate înaltă (are cei mai inalți indicatori de puritate ecologică, densitate, conductivitate termică, incombustibilitate, indicatori înalți de izolare termică și acustică, nu este toxică și nu prezintă interes pentru rozătoare și insecte). Ceea ce impiedică pătrunderea sunetelor străine și protejează contra pierderii de căldură din încăperea încuiată.

GARNISIREA INTERNĂ ȘI EXTERNĂ

Întreprinderea «SD Grand Lux» propune o mulțime de opțiuni de garnisire internă și externă a ușilor metalice de intrare. De la clasica neschimbată pînă la modern.

De asemenea puteți să vă manifestați talentul dvs în arta design-ului, alegînd imaginea, inserțiile din sticlă sau oglindă, sau să utilizați elemente din fier forjat, elemente decorative efectuate manual, care redau ușilor din oțel o valoare estetică aparte.

 

Compania SDGrandLux produce uși metalice de intrare în Chișinău
Permanent tindem să ne perfecționăm rezultatele în domeniul producerii ușilor blindate, propunînd calitate la preț rezonabil.

Uși de intrare blindate din metal, la comandă.

La comandă, noi vom transpune în viață orice design presentat de Dvs, chiar și cel mai îndrăzneț și la prima vedere imposibil de realizat. Puteți alege grosimea foliei de oțel utilizată, ce modificări și completări să fie aduse construcției ușii Dvs., ce sistem de lacăte să fie montat. De asemenea, putem executa pe ușă orice desen, să aplicăm diferite imagini, înserări din sticlă sau oglindă, sau să utilizăm elemente din fier forjat, care vor reda un rafinament aparte și originalitate specială anume ușii Dvs..

Ușile de costrucție și complectație nestandardă corespund maxim dorințelor clientului și întodeauna se potrivesc cu orice gol de ușă.

La efectuarea comenzii pentru ușă de completare individuală clientul poate alege:

· dimensiuni nestandarde pentru ușă

· construcție din metal pentru carcasă și folie

· tipurile de decor (finisarea externă și internă)

· culoarea vopsele pulverulente – polimerice

· lacăt (Rusia, Turcia, Italia)

· furnitura (mînerul, zăvorul, vizorul, finisorul, mecanismul cilindric, garnitura blindată).