(+373) 68 77-05-05
(+373) 68 17-55-55
sdgrandlux@gmail.com

Usi metalice de intrare de la producator (mereu la depozit)

3 875MDL

la depozit

3 875MDL

la depozit

4 500MDL

la depozit

4 500MDL

в наличии

7 350MDL

la depozit

7 350MDL

la depozit

11 550MDL

la depozit

11 550MDL

la depozit

Ușile metalice de intrare ale celui mai mare producător – compania «SD Grand Lux» - sunt foarte populare printre locuitorii Chișinăului și chiar a Moldovei. Diversitatea soluțiilor tehnologice permite întreprinderii să aplice complexe automatizate de productivitate înaltă, ținînd cont de necesitățile pieții. În rezultat clientul primește o mulțime de opțiuni a soluțiilor clasice și tipuri exclusive de garnisire a ușilor de intrare, precum și posibilitatea de a comanda în Moldova uși de oțel, chiar și de dimensiuni nestandarde.

Ușile noaste din fier sunt orientate către cele mai diferite categorii de consumatori, însă particularități principiale ale mărcii  «SD Grand Lux»  există la toate modelele.

 

CONTROLUL TEHNIC AL CALITĂȚII PRODUSELOR

Controlul calității de producere a ușilor din metal «SD Grand Lux» se efectuează în 4 etape.

1. Toate materialele și materia primă utilizată sunt verificate obiligatoriu în departamentul controlului tehnic.

2. La etapa confecționării, toate construcțiile din metal (carcasul din metal, foaia de ușă, nervura de rigidizare, porticul de metal al pragului, vopsirea pulverulentă a metalului) sunt supuse controlului de respectare a cerințelor bazei normativ-tehnice.

3. La cea de-a treia etapă sunt verificate toate părțile decorative din MDF și placaj rezistent la apă: freza,vopsirea, acoperirea cu folie PVC, acoperirea cu furnir.

4. Înainte de transmiterea ușii la depozit este efectuată verificarea totală. La cea de-a patra etapă de control, pentru fiecare ușă–safeu, este verificată funcționarea: mersul continuu al lacătelor, balamalelor, mînerelor, șuberelor de noapte, închiderea și deschiderea foii în raport cu carcasul ușii, compacitatea ajustării etanșanților.

REZISTENȚĂ ȘI DURABILITATE

1. Cea mai rezistentă și durabilă construcție a carcasului cu cei mai înalți indicatori de siguranță (carcas de oțel cu portic dublu și prag de metal)

2. Vopsirea pulverulentă – polimerică de calitate. Linia modernă de vopsire asigură o acoperire omogenă și uniformă, rezistență la stratificare și previne coroziunea.
COMPONENTE DE CALITATE

Ușile din oțel «SD Grand Lux» vă vor servi mulți ani, deoarece la confecționarea lor sunt utilizate numai componente calitative de import (Rusia, Turcia, Italia)

Lacătele și feroneria sunt rezistente la acțiunile externe și mecanice și au un termen îndelungat de exploatare.

IZOLAREA ACUSTICĂ ȘI TERMICĂ

Pentru izolare termică și acustică a foii de ușă este utilizată placă de minerale cu densitate înaltă (are cei mai inalți indicatori de puritate ecologică, densitate, conductivitate termică, incombustibilitate, indicatori înalți de izolare termică și acustică, nu este toxică și nu prezintă interes pentru rozătoare și insecte). Ceea ce impiedică pătrunderea sunetelor străine și protejează contra pierderii de căldură din încăperea încuiată.

GARNISIREA INTERNĂ ȘI EXTERNĂ

Întreprinderea «SD Grand Lux» propune o mulțime de opțiuni de garnisire internă și externă a ușilor metalice de intrare. De la clasica neschimbată pînă la modern.

De asemenea puteți să vă manifestați talentul dvs în arta design-ului, alegînd imaginea, inserțiile din sticlă sau oglindă, sau să utilizați elemente din fier forjat, elemente decorative efectuate manual, care redau ușilor din oțel o valoare estetică aparte.

Compania SDGrandLux produce uși metalice de intrare în Chișinău
Permanent tindem să ne perfecționăm rezultatele în domeniul producerii ușilor blindate, propunînd calitate la preț rezonabil.

Uși de intrare blindate din metal, la comandă.

La comandă, noi vom transpune în viață orice design presentat de Dvs, chiar și cel mai îndrăzneț și la prima vedere imposibil de realizat. Puteți alege grosimea foliei de oțel utilizată, ce modificări și completări să fie aduse construcției ușii Dvs., ce sistem de lacăte să fie montat. De asemenea, putem executa pe ușă orice desen, să aplicăm diferite imagini, înserări din sticlă sau oglindă, sau să utilizăm elemente din fier forjat, care vor reda un rafinament aparte și originalitate specială anume ușii Dvs..

Ușile de costrucție și complectație nestandardă corespund maxim dorințelor clientului și întodeauna se potrivesc cu orice gol de ușă.

La efectuarea comenzii pentru ușă de completare individuală clientul poate alege:

· dimensiuni nestandarde pentru ușă

· construcție din metal pentru carcasă și folie

· tipurile de decor (finisarea externă și internă)

· culoarea vopsele pulverulente – polimerice

· lacăt (Rusia, Turcia, Italia)

· furnitura (mînerul, zăvorul, vizorul, finisorul, mecanismul cilindric, garnitura blindată).

Usi metalice de exterior in Moldova de la producatorul autohton SDGrandLux

Dacă aveţi nevoie de o uşă de intrare bună şi trainică aici şi acum, la noi veţi găsi anume uşa de care aveţi nevoie. Avem disponibile uşi de dimensiuni standard (programa de depozit) 870/2020 şi 970/2080.

Pentru Dumneavoastră avem mereu in stoc citeva modele de usi de intrare.

Doriţi să achiziţionaţi o uşă aici şi acum – poftim!!! Procurați uşa astăzi şi va fi instalată mîine!!!

Cumpărînd uşi "SD Grand Lux", Dvs primiţi nu numai o uşă sigură de intrare, care corespunde standardelor stricte tehnice corespunzătoare, ci alegeţi şi raportul optim între preţ şi calitate.

Este o construcţie capitală din oţel, testată şi verificată în timp, îmbrăcată cu panouri decorative, ce redau „carcasei din oțel″ o frumuseţe şi individualitate aparte. Ea este destinată să vă protejeze de curent, praf, zgomot şi invazie nedorită.

V-au plăcut uşile noastre, analizați construcția lor, studiați proprietăţile, puteți verifica cum funcționează vizitînd orice magazin de materiale de construcţii din apropiere (Supraten, Zikkurat, Bicomplex,…), însă numai vizitînd oficiul nostru veţi obţine cea mai amplă informaţie şi instalarea gratuită a uşii.

Compania "SD Grand Lux" este un producător de uşi metalice pentru orice destinaţie şi cu orice completare: tehnice şi de tambur; cu elemente din fier forjat şi fără ele; cu unul sau două contururi de ermetizare, cu profiluri duble, sau cu geamuri termopan, cu poliţe şi traverse, precum şi cu opţiuni individuale, completare individuală efectuată la comandă.

În fiecare an sunt investite multă străduință și resurse pentru dezvoltarea tehnică a întreprinderii:

  • calitatea şi rapiditatea confecţionării este atinsă cu ajutorul tehnicii specializate de o precizie înaltă.

Specialiştii noştri petrec mult timp la testarea operaţiunilor de producere, controlul tehnic al calităţii produselor și verificarea calităţii componentelor.

  • exactitatea maximă de formare a elementelor din oţel este atinsă cu ajutorul:
  1. Ghiliotinei hidraulice (calitatea şi fineţea tăierii ),
  2. şi a maşinelor unelte cu Control Numeric de tăiere cu plasmă a metalului (crearea formelor neobişnuite a pieselor prelucrate, o calitate şi puritate înaltă a suprafeţei)
  3. utilajelor moderne de îndoire, ce permit confecţionarea profilelor de oţel încovoiate dintr-o singură bucată (fapt ce permite micșorarea numărului de suduri pe construcţie)
  • rezistenţa stratului exterior a uşilor din oţel este obţinută cu ajutorul
  1. vopsirii pulverulentе  polimerice cu fosfatare prealabilă în camera de vopsire modernă, de cel mai nou model, ceea ce asigură o calitate înaltă a vopsirii şi măreşte gradul de protecţie anticorozivă a metalului
  2. faţetarea cu ajutorul presei cu vacuum cu vopsirea ulterioară şi acoperirea cu lac, păstrează un aspect neschimbat în orice condiţii meterologice!!!