(+373) 68 77-05-05
(+373) 68 17-55-55
sdgrandlux@gmail.com

Usi metalice de intrare de la producator (mereu la depozit)

3 875MDL

la depozit

3 875MDL

la depozit

4 500MDL

la depozit

4 500MDL

в наличии

7 350MDL

la depozit

7 350MDL

la depozit

11 550MDL

la depozit

11 550MDL

la depozit

8 140MDL

la depozit

Usi metalice de exterior in Moldova de la producatorul autohton SDGrandLux


Dacă aveţi nevoie de o uşă de intrare bună şi trainică aici şi acum, la noi veţi găsi anume uşa de care aveţi nevoie. Avem disponibile uşi de dimensiuni standard (programa de depozit) 870/2020 şi 970/2080.

Pentru Dumneavoastră avem mereu in stoc citeva modele de usi de intrare.

Doriţi să achiziţionaţi o uşă aici şi acum – poftim!!! Procurați uşa astăzi şi va fi instalată mîine!!!

Cumpărînd uşi "SD Grand Lux", Dvs primiţi nu numai o uşă sigură de intrare, care corespunde standardelor stricte tehnice corespunzătoare, ci alegeţi şi raportul optim între preţ şi calitate.

Este o construcţie capitală din oţel, testată şi verificată în timp, îmbrăcată cu panouri decorative, ce redau „carcasei din oțel″ o frumuseţe şi individualitate aparte. Ea este destinată să vă protejeze de curent, praf, zgomot şi invazie nedorită.

V-au plăcut uşile noastre, analizați construcția lor, studiați proprietăţile, puteți verifica cum funcționează vizitînd orice magazin de materiale de construcţii din apropiere (Supraten, Zikkurat, Bicomplex,…), însă numai vizitînd oficiul nostru veţi obţine cea mai amplă informaţie şi instalarea gratuită a uşii.

Compania "SD Grand Lux" este un producător de uşi metalice pentru orice destinaţie şi cu orice completare: tehnice şi de tambur; cu elemente din fier forjat şi fără ele; cu unul sau două contururi de ermetizare, cu profiluri duble, sau cu geamuri termopan, cu poliţe şi traverse, precum şi cu opţiuni individuale, completare individuală efectuată la comandă.

În fiecare an sunt investite multă străduință și resurse pentru dezvoltarea tehnică a întreprinderii:

  • calitatea şi rapiditatea confecţionării este atinsă cu ajutorul tehnicii specializate de o precizie înaltă.

Specialiştii noştri petrec mult timp la testarea operaţiunilor de producere, controlul tehnic al calităţii produselor și verificarea calităţii componentelor.

  • exactitatea maximă de formare a elementelor din oţel este atinsă cu ajutorul:
  1. Ghiliotinei hidraulice (calitatea şi fineţea tăierii ),
  2. şi a maşinelor unelte cu Control Numeric de tăiere cu plasmă a metalului (crearea formelor neobişnuite a pieselor prelucrate, o calitate şi puritate înaltă a suprafeţei)
  3. utilajelor moderne de îndoire, ce permit confecţionarea profilelor de oţel încovoiate dintr-o singură bucată (fapt ce permite micșorarea numărului de suduri pe construcţie)
  • rezistenţa stratului exterior a uşilor din oţel este obţinută cu ajutorul
  1. vopsirii pulverulentе  polimerice cu fosfatare prealabilă în camera de vopsire modernă, de cel mai nou model, ceea ce asigură o calitate înaltă a vopsirii şi măreşte gradul de protecţie anticorozivă a metalului
  2. faţetarea cu ajutorul presei cu vacuum cu vopsirea ulterioară şi acoperirea cu lac, păstrează un aspect neschimbat în orice condiţii meterologice!!!