(+373) 68 77-05-05
(+373) 68 17-55-55
sdgrandlux@gmail.com

Tăiere pe ghilotină

Doriți să măriți calitatea produselor fabricate de Dumneavoastră, facilita și crește capacitatea de producție? Acordați atenție la tăierea metalului cu ghilotina, oferită de compania “SDGrand Lux” SRL.

Ghilotina este menită de a prelucra metalul foliat gros.
Ghilotina hidraulică funcționează pe bază de ulei. Uleiul sub presiune este furnizat către pistoane și în cilindru. Cilindrele împing grinda cu cuțite. Cuțitele tăietoare călite asigură o tăietură dreaptă și netedă. Pentru o fixare exactă a foliei sunt utilizate cilindre hidraulice suplimentare, care string eficient metalul. Acest aparat este un echipament de încredere pentru o producție automatizată cu cerințe înalte. Tăierea metalului foliat cu gaz, bandă de tăiat sau disc nu dă astfel de precizie și „acuratețe” produsului finit. Doar echipamentul modern, automat și de încredere (ghilotina hidraulică cu o gamă largă de caracteristici funcționale) permite de a face o tăietură uniformă și calitativă.

Tăișurile a 4 (patru) cuțite călite sunt instalate în așa mod, pentru a obține un spațiu egal pe toată lungimea tăierii și de a primi o tăietură uniformă fără bavure.
Ajustarea spațiului tăișurilor de asemenea influențează precizia și calitatea produsului finit, fie un articol pătrat, placă dreptunghiulară, sau bandă lungă îngustă.

Avantajele utilizării tăierii metalului cu ghilotina:

 • Mărirea fineței și calității tăieturii. Economisirea timpului pentru prelucrarea marginilor. La ieșirea prosului finit marginile sunt absolut netede și curate:
  • Marginile nu sunt arse și nu au țundure ca în timpul lucrului cu plasma.
  • Nu se formează strujitură (ca la sfredelire, sau de la mașină de frezat)
 • Calitatea produselor nu depinde de „factorul uman” (a ieșit la serviciu cu durere de cap, sau nu a ieșit deloc)
 • Costul mic a serviciului oferit. Această procedură – este una din cele mai ieftine și rapide metode de tăiere a metalului foliat gros.

Trasarea foliei, sau bandei metalice, este îndeplinită de foarfecele ghilotinei cu ajutorul cilindrelor pneumatice. Se primește o tăietură dreaptă de-a lungul întregii folii.

Cum poate fi făcută comanda pentru îndoirea metalului foliat?

 1. Puteți să ne expediați comanda Dumneavoastră pe adresa de e-mail: sdgrandlux@gmail.com, cu mențiunea „Tăierea pe ghilotină”
 2. Sau puteți contacta managerii noștri la numerele de telefon în Chișinău (022)92-73-40, mob. (+373) 68 17-55-55 și concretiza toate întrebările pe care le aveți.

Servicii suplimentare

 • Îndoirea metalului – ansamblu de acțiuni asupra suprafeței lui, în rezultatul căror folia metalică primește forma necesară.
 • Tăierea metalului cu plasmă este menită pentru tăiere  separatoare a metalului foliat pe orice contur.
 • Cu ajutorul jetului de plasmă este posibil de a:
  • o tăia metalul în detalii de diferite forme,
  • o de a face orificii în articole
  • o de a efectua tăieri fasonare dificile.
 • Vopsire pulverulentă a metalului – a devenit celebră pe piața noastră recent, dar mulțumită calităților de protecție înaltă și cele decorative a devenit foarte populară. Vopsirea pulverulentă a metalului – este cea mai ecologic pură metodă de vopsire, fără deșeuri, care asigură o calitate înaltă a acoperirii, diversitate a culorilor, inclusiv imitație de acoperire de bronz, aramă sau vopsirea în argintiu, auriu și altele.